Hotel Harriet – Hyvä hotelli Turussa kohtuulliseen hintaan, lentokenttäkuljetukset tarjolla edullisesti

    Turku on yksi Suomen viehättävimmistä kaupungeista. Se vetää puoleensa sekä uusia asukkaita että turisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tästä syystä hyvä hotelli Turussa onkin monen etsinnän kohteena. Hotellilta halutaan monia seikkoja, jotta se takaa onnistuneet vierailun ja matkan tähän Suomen entiseen pääkaupunkiin. Ensinnäkin hotellin sijainnin tulee olla sellainen, että paikalle on helppo päästä ja toisaalta, että sinne on vierailun aikana helppo pistäytyä. Hotellin hintataso tulee olla kohtuullinen ja hotellihuoneiden sekä muiden tilojen moitteettomassa kunnossa. Plussaa hotelli saa tietysti myös monipuolisista palveluista ja halusta varmistaa asiakkaidensa onnistunut vierailu. Tällaiseen kohteeseen vierailija tulee mielellään yhä uudelleen. Yksi erinomainen ja asiakkaidensa kehuma hotelli Turussa on Harriet, joka tarjoaa hyvällä sijainnilla laadukkaan ja monipuolisen hotellipalvelun vierailijoilleen. Kun tarvitset hotellia Turussa, tutustu palveluihimme ja yövy yhdessä kaupungin ykköskohteessa. Tarjoamme myös edulliset lentokenttäkuljetukset vieraillemme.

Onko Turku edelleen turvallinen kaupunki?

    Turku on aina ollut rauhallinen ja leppoisa mutta samalla toki myös täynnä mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Myös Harriet Hotelli Turussa on päässyt majoittamaan tyytyväisiä matkailijoita, jotka ovat nauttineet kaupungin miellyttävästä tunnelmasta. Viime kesänä rauhan rikkoi kuitenkin kansainvälisen mediankin huomion herättänyt erittäin valitettava puukotustapaus. Tapahtuma tuskin jäi huomaamatta yhdeltäkään suomalaiselta, ja sen johdosta moni on alkanut epäillä, onko Turku edelleen turvallinen matkakohde. Tämä huoli on tietysti ymmärrettävä – tapahtuihan puukotus keskellä kirkasta päivää hyvin julkisella paikalla ihmisten ympäröimänä. Viranomaiset vakuuttavat kuitenkin, että kaupunki on edelleen turvallinen niin asukkaille kuin turisteille. Poliisi tekee kaikkensa ihmisten turvallisuuden eteen. Tämä on asukkaiden mielestä tärkeää, ja Poliisilta toivotaan jatkossakin näkyvyyttä katukuvassa. Jokainen asiakkaitaan palveleva hotelli Turussa myös tarjoaa vierailijoilleen tarvittaessa tarkasti tietoa siitä, kuinka kaupungissa voi liikkua ilman uhkia myös ilta- ja yöaikaan. Turku on turvallinen kohde myös jatkossa!

Kun matkailija saapuu vieraaseen kaupunkiin, hänellä kuluu aina aikaa erilaisten käytännöllisten asioiden hoitamiseen. Olipa kyseessä työmatka tai lomamatka, uudessa kaupungissa asiointi tuo aina hieman vaivaa. Mistä löytää hyvä ravintola, miten liikkua kohteesta toiseen ja mitä eri asioita tulisi ottaa huomioon tutustuessaan ympäristöön. Toki internet ja erilaiset matkaoppaat voivat auttaa tässä, mutta jokainen matkailija myös arvostaa hyvää palvelua ja huomioimista majoituspaikassaan. On aina hienoa, että heti saapumishetkellään asiantunteva paikallinen neuvoo ja opastaa kuinka kannattaa toimia. Harriet on hotelli Turussa, joka panostaa asiakkaidensa palvelemiseen ammattitaidolla. Hotellin palvelut alkavat kuljetuksen muodossa jo siitä hetkestä, kun vierailija saapuu lentokentälle. Tutustu Turkuun auttavaisen hotellihenkilökunnan vinkkien avulla.

Turku tarjoaa historiaa

    Useimmat suomalaiset tietävät, että Turku on Suomen entinen pääkaupunki ja että Turun linna on tärkeä ja upea matkailukohde. Turku on kuitenkin paljon muutakin, ja se tarjoaa lukemattomia elämyksiä koko perheelle, niin lapsille kuin aikuisillekin. Turun linna on tietysti ainutlaatuinen kohde, jossa jokaisen kannattaa vierailla useammankin kerran – myös aikuisena. Moni on käynyt siellä lapsena erimerkiksi koululuokkansa kanssa tutustumassa, mutta aikuisena vierailuista voi saada paljon enemmän irti, sillä mahdollisuudet ymmärtää kohteen historiaa tuo tilanteeseen aivan uusia ulottuvuuksia.

Turun linna

On todella mielenkiintoista ymmärtää tässä historiaa huokuvassa rakennuksessa, kuinka suomalaiset elivät vuosisatoja aiemmin Suomessa. Kun muita Suomen osia kansoittivat lähinnä erilaiset metsäneläimet, Turussa tapahtui jo paljon. Turun linna ei kuitenkaan missään tapauksessa ole ainoa kiinnostava kohde kaupungissa. Majoitu Harriet-hotellissa ja anna henkilökuntamme opastaa sinua enemmän. Tämä suosittu hotelli Turussa tarjoaa sinullekin edullista mutta laadukasta majoitusta.

Harriet-hotellissa